Uw zorgportefeuille bij UPIVA in goede handen

Uw zorgportefeuille bij UPIVA in goede handen

Geachte relatie,

Zoals u wellicht al heeft vernomen, beëindigt VGZ de volmacht voor zorgverzekeringen van Turien & Co per 1 januari 2017.  Als gevolg hiervan wordt ook de volmachtrelatie voor zorg bij Achmea beëindigd en wordt de voorgenomen volmachtrelatie met De Amersfoortse niet aangegaan. Dit heeft grote consequenties voor Turien, maar ook voor u als tussenpersoon. Eén van de dingen die u zich zal afvragen is wat dit betekent dit voor uw zorgportefeuille.

Samenwerking Turien & Co en UPIVA

Turien wil u als tussenpersoon dezelfde service blijven bieden op het gebied van zorg en daardoor is er de afspraak gemaakt met UPIVA dat het concept dat ‘Zorg Ontzorgd’ van kracht blijft. De afspraak is nu gemaakt dat de gediplomeerde zorgspecialisten van UPIVA u zullen blijven ondersteunen bij het verstrekken van verzekeringsadvies van uw relaties en de bijkomende vragen.
Verder kan u het hele jaar door gebruik blijven maken van uw eigen online vergelijkingsmodule. UPIVA is op dit moment ook in onderhandeling met andere zorgverzekeraars om deze toe te kunnen voegen aan de module.

Op dit moment is er veel gaande en heerst er veel onzekerheid bij Turien en haar medewerkers. Wat wel zeker is, is dat UPIVA u dezelfde service zal blijven bieden op het gebied van zorg.
De komende tijd zal u op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen hiervan. Indien u tussentijds vragen heeft, neem gerust contact op per e-mail (turien@upiva.nl) of telefonisch via het nummer: 088 – 12 10 207.

Hartelijke groet,

Turien & Co | UPIVA B.V.

Geen reactie's

Geef een reactie