Assurantietussenpersoon

Assurantietussenpersoon

UPIVA B.V. heeft veel kennis in huis als het gaat om de dienstverlening van tussenpersonen. Het winnen en behouden van het vertrouwen van de klant is de eerste stap naar een goede relatie. Naast persoonlijk en passend advies kan ook betrouwbare en behulpzame software uw organisatie daarbij helpen.

 

Zorgverzekeringen

Als serviceprovider brengt UPIVA u als tussenpersoon eenvoudig en direct in contact met grote en gerenommeerde zorgverzekeraars. Daarnaast maken wij het voor u en uw klanten eenvoudig om verzekeringen te vergelijken en aan te vragen. Voor zorgverzekeringen via het TussenPersoon Concept (TPC), zowel voor particulieren als het MKB.

 

Verzuim- en ongevallenverzekeringen

Verder biedt UPIVA  u voor verzuim-, ongevallenverzekeringen al dan wel of niet in combinatie met arbodienstverlening de Adviesmodule Sociale Zekerheid (ASZ). Hierin kunt u voor uw zakelijke relaties een vergelijking maken tussen de ziekteverzuimverzekeringen, ongevallenverzekeringen en de arbodienstverlening. Tevens is UPIVA een module aan het ontwikkelen die de zogenaamde gehele 12-jaars propositie vergelijkt en adviseert.

 

Automatisering

Loopt u tegen automatiseringsproblemen aan op het gebied van zorg- en inkomensverzekeringen? Of heeft u hier ideeën over, maar beschikt uw organisatie niet over de vereiste kennis of voorzieningen? UPIVA ondersteunt u met praktische kennis van zowel automatisering als de inkomens- en zorgverzekeringsmarkt. Daarnaast biedt UPIVA op maat gemaakte zorgvergelijkingsmodules aan voor zowel assurantietussenpersonen als zorgverzekeraars. Wij regelen de producten van uw keuze in en voorzien u van een eigen digitale zorgvergelijker.

 

Kennispartner
UPIVA is ook uw kennispartner. Wij organiseren geregeld bijeenkomsten of cursusdagen voor intermediairs die bij ons zijn aangesloten. Benieuwd naar de volgende bijeenkomst? Ga naar onze evenementenpagina.

 

Callcenter

Naast serviceprovider en softwareontwikkelaar is UPIVA specialist op het gebied van in- en outbound callcenter werkzaamheden. UPIVA heeft een vergunning van de AFM en een groot deel van de medewerkers is in het bezit van WFT-diploma’s, waardoor wij ook financiële dienstverleners en verzekeringsmaatschappijen kunnen ondersteunen.

 

Diensten op een rij & aanstelling

UPIVA heeft als serviceprovider een scala aan diensten voor o.a. de assurantieadviseur. Bekijk hier onze diensten.

Wilt u direct een aanstelling aanvragen bij UPIVA? Dat kan hier.

 

Vragen?

Uiteraard staat ook ons deskundige team van adviseurs en automatiseerders klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 – 000 83 33 of stuur een e-mail naar info@upiva.nl.

UPIVA ondersteunt u met verzekeringssoftware zoals: