Beurs

Inkoop/beurs

Hoe gaat u om wanneer uw relaties complexe risico’s willen verzekeren? Denk bijvoorbeeld aan brand-, (beroeps)aansprakelijkheids- en transportrisico’s.

De kans bestaat natuurlijk dat een individuele verzekeraar niet garant wil staan voor dergelijke risico’s.

Analyse

Onze verzekeringsspecialisten beoordelen op welke manier u deze complexe risico’s het beste onder kunt brengen. Eén van de oplossingen is om het via Mandaat Beurs onder te brengen. Wij zijn er om met u te sparren over de beste oplossing.

Voorwaarden

De bij UPIVA aangesloten schadeadviseurs kunnen van de expertise gebruik maken. Belangrijk om te weten is dat een minimumpremie op een beurspolis € 2.500,- bedraagt en dat het incassorisico bij een beurpolis volledig bij u als adviseur ligt.

Wilt u liever in termijnen betalen? Dan denken wij graag mee. Dat is bespreekbaar vanaf € 10.000,- premie.

Mogelijkheden bespreken

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Dat kan door contact op te nemen met uw accountmanager van UPIVA of via 0314 – 373 277.

Benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn. Dat bekijken wij graag samen met u.

Meer weten over deze dienst, dan hebben we enkele gegevens van u nodig. Voor een optimale afhandeling vragen we u het onderstaande formulier in te vullen. We kunnen u dan sneller helpen.    Ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.