Voorzie The Game

Datum: 19/03/2020
Begint om: 10:00 tot 19:00

Locatie : UPIVA

Waar lig ik als ondernemer wakker van? Passen mijn relaties nog wel bij mijn bedrijf of past mijn bedrijf nog wel bij mijn relaties? En waar staat mijn bedrijf over 5 jaar?

Cruciale vragen voor u als verzekeringsadviseur. Misschien heeft u helemaal voor ogen hoe de komende jaren voor uw kantoor eruit gaan zien, maar wellicht is deze route voor uw onderneming nog niet helemaal uitgestippeld.

Voorzie: strategiebepaling voor uw kantoor

UPIVA organiseert daarom ‘Voorzie The Game’. Speciaal voor (verzekerings)adviseurs die graag nadenken over de visie van hun bedrijf en de plannen voor de komende jaren.

Tijdens dit spel buigt u zich samen met een team van collega-adviseurs een dag lang over een interessante casus van een bestaand advieskantoor. Deze casus dwingt deelnemers tot het maken van keuzes die de toekomst van het bedrijf gaan bepalen. De keuzes van het team leiden uiteindelijk tot een toekomstbestendig businessplan. De inzichten die u samen met uw collega-adviseurs verkrijgt, kunt u direct in de praktijk toepassen.

Donderdag 19 maart: planning & kosten

Het dagvullende programma (10.00 uur – 19.00 uur) vindt plaats op donderdag 19 maart bij UPIVA in Leusden (Burgemeester de Beaufortweg 18). De kosten per persoon bedragen € 195,- (excl. BTW), inclusief lunch en avondeten.

Reservering

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.