Over UPIVA

Service

Over UPIVA

UPIVA staat voor Uw Partner In Verzekeringen en Automatisering. Wij zijn als allround serviceprovider uw verzekeringspartner op het gebied van onder andere zorg-, schade-, verzuim-, inkomensverzekeringen en arbodienstverlening. Daarnaast ontwikkelen wij (verzekerings)software.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit. Wij bieden organisaties maatwerk aan en zijn een betrouwbare partner. Ook bereikbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Wie zijn wij?

UPIVA staat voor Uw Partner In Verzekeringen en Automatisering. UPIVA is in 2011 opgericht en is ontstaan uit een intermediair bedrijf dat zich onder andere heeft gespecialiseerd op het gebied van zorgverzekeringen. Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

 

UPIVA in vogelvlucht

Met het oog op de komst van de basisverzekering in 2006 ontwikkelde UPIVA vergelijkingssoftware voor zorgverzekeringen. Om minder afhankelijk te zijn van alleen zorgverzekeringen kwam UPIVA in 2015 met de Adviesmodule Sociale Zekerheid. Met deze ontwikkeling verbreedden wij onze expertise van alleen zorg naar zorg en ziekteverzuim.

 

Om aan de vraag van veel tussenpersonen en wensen van zorgverzekeraars tegemoet te komen lanceerde UPVIA in 2011 het TussenPersoonConcept (TPC). Daarmee slaat UPIVA de brug tussen tussenpersonen en zorgverzekeraars. Ook met de aanvullende diensten, zoals het detacheren van gekwalificeerd personeel bij zorgverzekeraars en een telefonische helpdesk voor klanten van tussenpersonen.

 

In 2017 is UPIVA gefuseerd met Mandaat uit Doetinchem. Dit om de positie in de markt te versterken en de relaties nog beter te kunnen bedienen.

 

Bekijk onze dienstenwijzer voor aanvullende informatie over UPIVA.

 

Beloningsbeleid

UPIVA beloont haar medewerkers uitsluitend binnen de grenzen van wet- en regelgeving.
Naast het vaste salaris is er mogelijk een variabel salaris voor de medewerkers.

 

De directie van UPIVA bekijkt wie van de UPIVA-medewerkers een variabele beloning zal ontvangen en tevens de hoogte hiervan. Deze variabele beloning is alleen afhankelijk van de inzet en toewijding.

UPIVA ondersteunt u met verzekeringssoftware zoals: