Verzekeraar

Zorgverzekering

Verzekeraar

UPIVA B.V. heeft veel ervaring met de dienstverlening van verzekeraars. Daarmee kunnen wij helpen door betrouwbare en behulpzame automatisering in te zetten. Zo bieden wij verschillende automatiseringsconcepten. Maar UPIVA helpt ook bij de uitbesteding van het offertetraject, of het bieden van telefonische ondersteuning aan klanten.

 

Groot bereik, geen moeite

Een mooi voorbeeld daarvan is het TussenPersoon Concept. Dat is om meerdere redenen interessant voor de zorgverzekeraar:

  • Eén rekening courant waar meerdere tussenpersonen onder vallen.
  • Geen hoge administratiekosten per tussenpersoon.
  • Mogelijkheid om tussenpersonen waarvan men afscheid wil nemen toch te behouden.
  • Groot bereik via één agentschap (veel kleine verzekeringsadviseurs).
  • Geen tussenpersonen die hun eindklanten doorverwijzen naar zorgverzekeraars.

Inhoud telefonie – Klantenservice zorgverzekeringen

Waar veel telefoondiensten bij inbound telefonie alleen de telefoon aannemen en het gesprek afhandelen, gaat UPIVA verder. Als het gaat om zorgverzekeringen beantwoorden wij namens u als zorgverzekeraar de telefoon en helpen uw klanten met de volgende werkzaamheden:

  • Maken van een vergelijking.
  • Geven van (verkoop)advies.
  • Oplossen van vragen.
  • Inplannen van afspraken.
  • Regelen van aftersales.

 

Naast het opnemen van de telefoon neemt UPIVA ook overige werkzaamheden op zich, zoals e-mailbeantwoording en offerteverwerking. Onze adviseur functioneert aan de telefoon als volwaardige medewerker van u als zorgverzekeraar. Bij complexe projecten worden onze medewerkers specifiek getraind om klanten optimale klantenservice te bieden.

 

UPIVA beschikt over een professioneel, enthousiast en hoog gekwalificeerd team van callcentermedewerkers (in- en outbound). Dit zijn veelal vaste medewerkers die bekend zijn met zowel koude acquisitie als klantenservice.

 

Meer weten? Bel 088 – 000 83 33 of stuur een e-mail naar info@upiva.nl.

Maatwerk software zorg en inkomen

Loopt u tegen automatiseringsproblemen aan op het gebied van zorg- en inkomensverzekeringen? Of heeft u hier ideeën over, maar beschikt uw organisatie niet over de vereiste kennis of voorzieningen?

UPIVA ondersteunt u met praktische kennis van zowel automatisering als de inkomens- en zorgverzekeringsmarkt. Daarnaast biedt UPIVA op maat gemaakte zorgvergelijkingsmodules aan voor zowel assurantietussenpersonen als zorgverzekeraars. Wij regelen de producten van uw keuze in en voorzien u van een eigen digitale zorgvergelijker.

Polisadministratie

Heeft u als verzekeraar een speciaal product ontwikkeld, maar kunt u dit niet kwijt in uw administratie? Of heeft u door het vereenvoudigen van uw polissystemen geen ruimte meer om speciale producten correct te administreren?

 

UPIVA reikt u de hand met software op maat voor uw product, zonder dat er sprake is van een volmacht. U houdt dus de regie op het product,, maar hebt geen omkijken naar de administratie.

Personeel gezocht?

Zoekt u gediplomeerd, professioneel en enthousiast personeel? Via UPIVA vindt u uw tijdelijke ondersteuning op het gebied van zorgverzekeringen. Deze flexwerkers volgen via ons de opleiding tot zorgadviseur en ze krijgen de training die is vereist om bij u als bijvoorbeeld servicemedewerker aan de slag te gaan. De uitleen van krachten is mogelijk voor speciale projecten of als extra inzet tijdens de drukke zorgperiode aan het einde van het jaar. UPIVA traint deze medewerkers samen met u, zodat zij inzetbaar zijn, zodra dit gewenst is en zonder dat u of uw medewerkers hier extra tijd aan kwijt zijn.

 

Wenst u een op maat gemaakte module voor uw organisatie, of heeft u interesse in onze callcenter- of detacheringsmogelijkheden? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088-0008333 of stuur een e-mail naar info@upiva.nl.

UPIVA ondersteunt u met verzekeringssoftware zoals: