Zorgverzekeringen

Zorgverzekering

Zorgverzekeringen

Veel intermediairs richten zich niet op zorgverzekeringen vanwege het vele werk en de te lage verdiensten ten opzichte van de arbeidsintensiteit. Ook kan het zijn dat uw klant de zorgverzekering niet bij uw kantoor zoekt maar zich in de wirwar van vergelijkingssites op internet gaat begeven. Als uw klant een keuze maakt voor een andere zorgverzekeraar dan zal dit vermoedelijk zijn vanwege de lage premie.

Een succesvol concept

Heeft u zelf geen of weinig ervaring met het adviseren inzake zorgverzekeringen,  maar krijgt u wel regelmatig deze vraag van uw relaties? Dan kunt u via UPIVA gebruikmaken van het TussenPersoonConcept (TPC). Het TPC is een bewezen succesvol concept. Wij stellen u gratis uw eigen unieke zorgvergelijkingsmodule ter beschikking in uw huisstijl. Deze kunt u op uw eigen website of eventuele actiesite plaatsen. U verwijst uw relaties naar deze module en daar kunnen ze gemakkelijk hun huidige polis vergelijken met uw aanbod, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

 

TPC voor tussenpersonen die:

 • Zelf geen of weinig ervaring hebben met zorgverzekeringen;
 • Niets doen met zorgverzekeringen, maar dit wel willen;
 • Geen of weinig aanstellingen hebben bij zorgverzekeraars;
 • Geen of bijna geen (hoge) korting kunnen geven op zorgverzekeringen;
 • Niet de mogelijkheid hebben om op korte termijn alle zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken;
 • Geen mogelijkheid hebben om vragen inzake zorgverzekeringen snel en correct te beantwoorden;
 • Al het werk inzake zorgverzekeringen willen uitbesteden, maar toch een normale provisie wensen.

Eén aanstelling bij grote verzekeraars

Door een samenwerking aan te gaan met UPIVA krijgt u een aanstelling bij elf zorgverzekeraars. Onder andere Avéro Achmea, Menzis, OHRA, ONVZ, VGZ en Zilveren Kruis Achmea. Op dit moment zijn wij druk met het uitbreiden van het aantal verzekeraars. De getoonde premies in de module zijn inclusief een collectiviteitskorting waar uw relatie gebruik van kan maken. Kort samengevat: de module doet al het werk voor u en u kunt op een eenvoudige wijze meer productie genereren.

 

Voordelen voor u op een rij:

 • 1 aanstelling bij UPIVA met 12 verzekeraars;
 • Hoge kortingen voor uw klant;
 • UPIVA is gespecialiseerd in zorgverzekeringen;
 • Gratis unieke vergelijkingsmodules (in uw huisstijl);
 • Geautomatiseerd systeem voor de verwerking van offertes, aanvraagformulieren, intermediairverklaringen, deelnemersoverzichten en rekening couranten.

TussenPersoon Concept Bedrijven

Vanuit tussenpersonen kwam steeds meer de vraag naar hoe zij om kunnen gaan met werkgeverscollectiviteiten. Daar heeft UPIVA een oplossing voor ontworpen, namelijk het TussenPersoon Concept (TPC) Bedrijven. Werkgeverscollectiviteiten zijn in twee groepen te verdelen, namelijk:

 

MKB (tot 50 werknemers)

Voor het MKB biedt UPIVA een vergelijkingsmodule tussen verschillende aangesloten verzekeraars. Dat is een unieke situatie, want bij veel andere aanbieders is er collectief slechts één verzekeraar mogelijk. Voor het MKB is dit een groot voordeel, want door de vergelijkingsmogelijkheden biedt het TPC gegarandeerd de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Wanneer een klant één andere zakelijke verzekering bij een tussenpersoon heeft lopen, mag er al gebruik worden gemaakt van de TPC MKB-module. Ook de directe familie van deze klant (partner en kinderen) mogen gebruik maken van dit collectief, mits deze verzekerden op dezelfde polis staan.

 

Grote bedrijven (meer dan 50 werknemers)

Ook voor grote bedrijven is er een oplossing. Om de beste verzekeraar te selecteren maakt UPIVA gebruik van een tool om werkgeverscollectiviteiten te vergelijken. Dit wordt gebaseerd op de behoefte van de werkgever en de werknemers. Er is alle ruimte voor overleg met de tussenpersoon en werkgever.

Aanmelden voor het TPC

Download hier het verzoek tot een aanstelling bij UPIVA of maak een afspraak met één van onze adviseurs. U kunt ons bereiken op 088-0008333 of via info@upiva.nl.

UPIVA ondersteunt u met verzekeringssoftware zoals: