logo upiva

Auditorium

Auditorium

Wij vinden het niet voldoende om u de beste verzekeringsproducten te bieden.
Wij gaan graag een stap verder voor onze aangesloten adviseurs.

Uiteraard waar het gaat om de dienstverlening, maar ook zeker op andere vlakken.

Wij organiseren seminars en kennissessies om uw vakinhoudelijke kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.

Het delen van onze kennis hoort daar volgens ons bij. Om die reden hebben wij in Leusden ons eigen auditorium ingericht. Daar organiseren wij seminars en kennissessies om uw kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden op het gebied van actualiteiten.

 

Hieronder vindt u de kalender voor 2021:

Dat kunnen vakinhoudelijke onderwerpen zijn zoals verzuim, arbo, zorg, etc. of bijvoorbeeld trainingen op het gebied van online marketing. Er is ons alles aan gelegen om uw onderneming verder te helpen.

  • Geen evenementen

Afmelden

Veel van onze evenementen zijn kosteloos. Helaas komt het wel eens voor dat relaties – zonder zich tijdig af te melden – toch niet naar een bijeenkomst komen. Om die reden zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen wanneer u zich niet of korter dan 24 uur voor de start van het evenement afmeldt. Dit bedrag storten wij op de rekening van een goed doel.

Afmelden <24 uur van tevoren: € 50,-
Niet afmelden: € 75,-


U wilt uw evenement of workshop organiseren in ons auditorium? Wij helpen u graag om uw evenement tot een succes te maken.

vrijblijvend informatie aanvragen

Meer weten over deze dienst, dan hebben we enkele gegevens van u nodig. Voor een optimale afhandeling vragen we u het onderstaande formulier in te vullen. We kunnen u dan sneller helpen.

    Ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.