logo upiva

TPC

TussenPersoonConcept

Op deze pagina vindt u alles dat u moet weten betreffende de zorgperiode. Wij hebben voorbeeldbrieven/e-mails gemaakt die u naar uw relaties kunt verzenden. Daarnaast vindt u op deze pagina de overzichten van de kortingen/provisie en de verschillende handleidingen. Heeft u vragen? Dan helpen wij u graag! Neemt u dan contact op met ons zorgteam: zorg@upiva.nl/088 - 000 8320.

Archief nieuwsflitsen zorg - campagne 2019

Tijdens de komende zorgcampagne sturen wij een aantal keren per week een Nieuwsflits Zorg. Hieronder ziet u het archief van de maanden november & december.

Zorgvideo’s

UPIVA heeft een vijftal gepersonaliseerde video’s ontwikkeld over het Nederlandse zorgverzekeringsstelsel. Deze kunt u gebruiken in de communicatie naar uw relaties. De gepersonaliseerde video’s vindt u terug op uw microsite(s). U kunt ook de (niet gepersonaliseerde) video’s hieronder bekijken.

Voorbeeldmodule

Module in uw eigen huisstijl

Banners voor uw website/social media

Deze banners kunt u gebruiken om te verwijzen naar de speciale zorgvergelijker. Let op: u dient hier nog wel de URL van de zorgvergelijker aan te koppelen.

 

Voorbeeldbrieven particuliere- & MKB-relaties

Speciaal voor u hebben we een aantal voorbeeldbrieven/mails gemaakt om tijdens de zorgcampagne naar uw relaties te sturen. Deze updaten wij de komende periode. Tevens hebben we een kalender gemaakt voor het versturen van de berichten. Dit is slechts een handvat, want uiteraard is het helemaal aan u van welke brieven u gebruik maakt en wanneer u deze verzendt.