Kennissessie risicomanagement: vrijdag 17 januari

Risicomanagement is er in alle soorten en maten. Eén ding is echter zeker: voorkomen is nu eenmaal beter dan genezen. Dat geldt zowel op het gebied van schade, maar ook op het gebied van personeel (verzuim).

Kennissessie
Tijdens onze kennissessie risicomanagement op vrijdag 17 januari kijken we uitgebreid naar de kansen die werkgevers hebben waar het gaat om het beperken van de risico’s vooraf. Daarin maken we onderscheid tussen het pand/inboedel (schade) en het meest kostbare ‘bezit’ van een werkgever, zijn werknemers (verzuim).

Belang voor u als adviseur
Tijdens deze sessie wordt u bijgepraat over belangrijke onderwerpen in het kader van risicomanagement: duurzame inzetbaarheid, zorgplicht, best practices, de veranderende rol van de adviseur en uw verdienmodel.

Na deze bijeenkomst bent u nog meer een partner van uw relaties, omdat u hen nog beter kunt adviseren op het gebied van risicobeheersing. Peter de Hond, Wilfred van Hout (Fitale) en Frank Walraven (Fully in Control) praten u tijdens deze ochtendessie helemaal bij. We sluiten af met een lunch.

Aanmelden: u mag een collega meenemen
Wij zien u graag op vrijdag 17 januari in ons auditorium in Leusden! U mag een collega meenemen.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar mijn collega Rogier Cuypers: rcuypers@upiva.nl. Zien we elkaar dan?

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus het is aan te raden om u snel aan te melden!