Mandaat Volmacht

Mandaat Volmacht

Als gevolmachtigd agent hebben wij de bevoegdheid om namens één of meer verzekeraars rechtstreeks op te treden. Wij doen dus bijna alles wat een verzekeraar ook doet.

Dit levert u en uw klanten veel voordelen op.

Via UPIVA kunt u gebruikmaken van de volmacht van Mandaat Assuradeuren. Deze samenwerking maakt het voor u mogelijk om de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden aan uw relaties.

Door middel van de kennis en kunde van onze medewerkers biedt Mandaat Assuradeuren daadkracht voor uw assurantiekantoor. De samenwerking met UPIVA geeft u toegang tot de talloze voordelen van Mandaat Assuradeuren.

Inkomen

In onze Advies Module Sociale Zekerheid offreert u binnen handomdraai alle inkomensverzekeringen; vakkundig en een op maat gemaakt adviesrapport!

Schade

Door middel van de kennis en kunde van onze medewerkers is het voor u mogelijk om de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden aan uw relaties.

Particulier

Via de premievergelijkingstool AWI is het mogelijk om de meest voorkomende particuliere verzekeringen op een snelle manier te vergelijken, te offreren en aan te vragen. Valt uw verzekering niet van de band? Dan gaat deze door de STP opmaakstraat en heeft uw klant snel de polisstukken in huis.

Voordelen gevolmachtigd agent

  • Snelle polisafgifte
  • Moeiteloze schadeafwikkeling
  • Verbetering van uw concurrentiepositie
  • Versterking van uw bestaansrecht
  • Kostenverlagend
  • Omzetverhogend
  • Kennislevering

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze Mandaat Volmacht specialisten.

Meer weten over deze dienst, dan hebben we enkele gegevens van u nodig. Voor een optimale afhandeling vragen we u het onderstaande formulier in te vullen. We kunnen u dan sneller helpen.

[contact-form-7 id=”6137″ title=”CTA-voor-algemeen-gebruik”]

Trots werken wij samen met