Microsite: wat kunt u hier exact mee doen?

Wanneer u gebruik maakt van het TussenPersoonConcept van UPIVA voor uw zorgverzekeringen, dan heeft u als adviseur een speciale microsite. Dat is een aparte website met informatie voor u en uw relaties en de mogelijkheid tot het oversluiten van zorgverzekeringen. Wanneer de zorgpremies bekend zijn, krijgt u van ons een mailing met daarin uw persoonlijke microsite.

Met uw microsite kunt u het volgende doen:

Makkelijk en snel intermediair wijzigen/oversluiten

U kunt uw relaties via de microsite heel eenvoudig onderbrengen bij een andere zorgverzekeraar of bij dezelfde zorgverzekeraar, maar met de korting die u aanbiedt. U kunt via deze weg direct naar de aanvraagstraat van de zorgverzekeraar indien uw relatie weet naar welke zorgverzekeraar hij/zij wil.

Premie- en vergoedingenoverzicht per zorgverzekeraar

Hier vindt u een tabel met de actuele premies per zorgverzekeraar en een overzicht van vergoedingen per zorgverzekeraar. Deze zijn ook weer onderverdeeld per product.

Uw persoonlijke video’s over het zorgverzekeringsstelsel om te delen

UPIVA heeft enkele animatievideo’s gemaakt om het zorgverzekeringsstelsel in Nederland eenvoudig uit te leggen. Deze video eindigt met uw bedrijfsnaam en logo. De video’s kunt u delen via een iframe op uw website of via een directe link.