‘Helpen Ondernemen’

UPIVA & TIM: ‘Helpen Ondernemen’

Tijden veranderen en er wordt steeds meer van u als adviseur gevraagd. Maar hoe vindt u de balans tussen privé, uw klanten adviseren en uw bedrijf organiseren? Dat is de uitdaging voor iedere ondernemer, die in deze coronatijd nog eens extra wordt aangescherpt.

Balans

Wellicht kampt u ook met bovenstaande zaken en wij helpen u graag met deze essentiële vraagstukken. Dit doen we natuurlijk al vanuit onze core-business op verzekerings- en procesniveau. Vanaf nu kunnen we dat ook op ondernemersniveau met onze nieuwe dienst ‘Helpen Ondernemen’.

Samenwerking met TIM

Samen met TIM | Ondernemerssupport voor assurantiebedrijven hebben we een programma ontwikkeld om u als adviseur/ondernemer bij te staan om meer grip te krijgen op uw tijd, business, medewerkers en klanten. Het resultaat daarvan is ongetwijfeld meer rust, meer plezier en meer rendement.

TIM is een samenwerkingsverband van drie bedrijven die hun sporen in de financiële wereld ruimschoots hebben verdiend:

Timpulse: Organisatie- en teamontwikkeling timpulse.nl
Into Vision: Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap intovision.nl
Into M: Moderne relatiemarketing intom.nl

Gratis online inspiratiebijeenkomst

Wilt u kennismaken met ons nieuwe concept ‘Helpen Ondernemen’? Dan kunt u zich via deze link inschrijven voor de gratis  online inspiratiebijeenkomst op 28 mei a.s. Wilt u vooraf alvast meer informatie, neem dan contact op met uw accountmanager. Hij vertelt u er graag meer over!