UPIVA biedt oplossing voor uitkomst onderzoek ACNM & NZa

De Autoriteit Consument & Markt (ACNM) en de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) vinden dat zorgverzekeraars het aanbod van basisverzekeringen overzichtelijker moeten presenteren, waardoor consumenten niet duurder uit zijn.

Dit komt uit een onderzoek dat beide organisaties gehouden hebben. De toezichthouders zijn van mening dat consumenten door de bomen het bos niet meer zien wat betreft de basispolissen. Een keuze maken is daardoor niet eenvoudig. Uit het onderzoek blijkt tevens dat consumenten het lastig vinden om informatie te vinden of deze als verwarrend ervaren.

ACNM & NZa hebben het vermoeden dat 9,8 miljoen betalende verzekerden goedkoper uit kunnen zijn.

UPIVA biedt uitkomst

Voor al deze premiebetalers die de informatie van zorgverzekeraars onduidelijk vinden of die hulp nodig hebben om een vergelijking te maken voor hun zorgverzekering, biedt UPIVA uitkomst. Als u als verzekeringsadviseur gebruikt maakt van de zorgdiensten van UPIVA, dan helpen wij u relaties 24/7 met het vergelijken en afsluiten van hun zorgverzekering.

Onze overzichtelijke zorgvergelijkers en uitstekende telefonische advies zorgen ervoor dat alle vragen van uw relaties beantwoord worden en we voor hen de best passende zorgverzekering afsluiten.