UPIVA heeft een nieuwe website

We zijn erg verheugd om u de nieuwe website van UPIVA aan u te presenteren. Via onze website heeft u een goed overzicht van onze diensten, producten en evenementen.

In ons menu (rechtsboven en onderin) ziet u duidelijk onze diensten. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van ons klantcontactcenter of ons auditorium. Meer informatie over de volmachten van Mandaat (inkomen en schade), zorg of arbodienstverlening ziet u aan de rechterkant in het menu.

Eenvoudig & overzichtelijk

Volgens Jan-Pieter Cnossen, directeur van UPIVA, geeft de website weer wat we doen en waar we als UPIVA voor staan. “Het afgelopen jaar is er ontzettend veel veranderd bij UPIVA. Onze producten, diensten en dienstverlening hebben we enorm uitgebreid en waar nodig verbeterd. Als organisatie zijn we gegroeid, zowel in onze mogelijkheden als met goede mensen. Een allround serviceprovider, met hart voor het intermediair! We durven gerust te stellen dat we alles in huis hebben en uit de kast trekken om u als intermediair nog beter van dienst te kunnen zijn. Daar paste onze oude website niet meer bij. Met onze nieuwe website heeft u snel en eenvoudig overzicht in wat wij te bieden hebben en vindt u eenvoudig de juiste route naar de juiste mensen om u verder te helpen. Telefonisch, maar natuurlijk ook digitaal. Neem gerust een kijkje. We zijn benieuwd wat u er van vindt.”