Sucsez Groep neemt een belang in Bijmans Assurantiën

De Sucsez Groep (waar UPIVA een onderdeel van is) neemt een belang in Bijmans Assurantiën uit Wijchen. De Sucsez Groep is actief in het aansluiten van nieuwe kantoren om zo haar distributiepositie verder te versterken. Twee maanden geleden nam de groep de aandelen over van de MultiSafe Groep en vorig jaar koos ook Lands Advies uit Beverwijk voor de Sucsez Groep.

Bijmans Assurantiën is een gevestigde naam in de regio Nijmegen. Het assurantiekantoor geeft al meer dan 50 jaar onafhankelijk advies- en is een advieskantoor op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Hans Bijmans: “Ons advieskantoor heeft een uitstekende staat van dienst en wij zijn vastbesloten om, mede via deze verandering, stevig koers te zetten naar een dienstverlening die relaties niet alleen nu, maar ook in de toekomst veel voordeel oplevert.”

“De gedeeltelijke overname van Bijmans Assurantiën is een nieuwe stap in het creëren van een krachtig en breed advies- en assuradeurenbedrijf met een sterke positie in het midden, oosten en westen van Nederland”, aldus Dennis Massaar, CEO van de Sucsez Groep. Hans Bijmans blijft aandeelhouder in en verantwoordelijk voor het assurantiekantoor in Wijchen.