UPIVA Zorgperiode Inside (1): Lisa Jansen

In de komende periode stellen onze collega’s, waarmee u geregeld contact heeft tijdens de zorgperiode, zich voor. Hoe kijken zij naar deze boeiende maanden en wat gaan ze voor u betekenen? We trappen af met Lisa! “Ik werk oplossingsgericht in plaats van de focus op het probleem te leggen.”

  • Naam: Lisa Jansen
  • Leeftijd: 25 jaar
  • Afdeling: zorgteam
  • Werkt bij UPIVA sinds: april 2018

Even voorstellen

“Mijn naam is Lisa Jansen, 25 jaar oud en in april ben ik begonnen als receptioniste bij UPIVA. Het is dus heel goed mogelijk dat ik u al meerdere keren gesproken heb. Deze functie heeft me geholpen om, binnen een korte tijd, de organisatie goed te leren kennen. Toch wilde ik graag doorgroeien én deze kans heb ik ook gekregen! In oktober heb ik mijn Wft-examen zorgverzekeringen behaald en vanaf november versterk ik het zorgteam bij UPIVA. Dit wordt dus mijn eerste zorgperiode. Natuurlijk ken ik de ervaringen van mijn collega’s, maar ik ben erg nieuwsgierig naar wat er deze periode komen gaat!”

Oplossingsgericht

“Doordat ik de opleiding pedagogiek heb afgerond, weet ik als geen ander hoe je een adviesgesprek voert. Ik hoop dit op een goede manier in te kunnen zetten tijdens mijn werkzaamheden. Ik werk graag oplossingsgericht in plaats van de focus te leggen op het probleem. Dit geeft me energie en positiviteit. Ook vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Graag voorzie ik u van een mooie, persoonlijke lay-out bij onze vergelijkingsmodule en microsite. Uw wensen kunt u doorgeven via upiva.nl/layout.”

Druk & leerzaam

“De zorgperiode staat voor een drukke en hectische, maar vooral ook leerzame periode. Juist door de drukte kan ik mijn vaardigheden als zorgadviseur, in korte tijd, sterk verbeteren. ‘Al doende leert men’ luidt dan ook het spreekwoord. Ik hoop dat we deze periode veel voor elkaar kunnen betekenen!”