UPIVA Zorgperiode Inside (4): Ronald van Wezenberg

In de komende periode stellen onze collega’s, waarmee u geregeld contact heeft tijdens de zorgperiode, zich voor. Hoe kijken zij naar deze boeiende maanden en wat gaan ze voor u betekenen? In deze editie Ronald van Wezenberg, accountmanager van UPIVA. “Het met elkaar de schouders er onder zetten, zorgt voor een groot teamgevoel binnen ons bedrijf.”

  • Naam: Ronald van Wezenberg
  • Leeftijd: 56 jaar
  • Functie: Accountmanager
  • Werkt bij UPIVA sinds: Februari 2018

Even voorstellen

“Na 35 jaar bij Aegon te hebben gewerkt, waarvan de laatste 25 jaar als accountmanager volmacht, ben ik op 19 februari bij UPIVA aan de slag gegaan als accountmanager service providing.”

Dienstverlening

“Omdat ik recent bij UPIVA aan de slag ben gegaan, heb ik nog geen ervaring met hoe het er aan toe gaat in de zorgperiode. Wat ik nu merk is dat alle collega’s van UPIVA, een ieder vanuit zijn of haar rol, ontzettend druk bezig zijn met de dingen te doen die nodig zijn om onze adviseurs zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.”

Teamgevoel

“Het met elkaar de schouders er onder zetten, zorgt voor een groot teamgevoel binnen UPIVA en dat vind ik persoonlijk geweldig om te zien. Samen staan wij voor u maar ook voor uw klant klaar en ondersteunen wij u waar en op de manier waarop u dat wil. Alles met als doel om er voor alle partijen een succesvolle zorgperiode van te maken.”