UPIVA Zorgperiode Inside (3): Titsia Eskes

In de komende periode stellen onze collega’s, waarmee u geregeld contact heeft tijdens de zorgperiode, zich voor. Hoe kijken zij naar deze boeiende maanden en wat gaan ze voor u betekenen? In deze editie, Titsia Eskes van het zorgteam.

Even voorstellen

“Samen met mijn lieve partner (Guido) en mijn zoontje van 5 jaar (Mikke) woon ik in Amersfoort. Verder houd ik van een goeie film, muziek, lees erg graag en mijn grootste zwakte is koken. Of eigenlijk, het bakken en het zoveel mogelijk zelf maken van wat ik eet. Ook houd ik van een wandeling en zwem ik graag. Dit jaar heb ik namens UPIVA dan ook meegedaan aan de ‘Swim to fight cancer’ actie in Doetinchem. Het was een zeer succesvolle actie.”

Kennis en ervaring

“Lange tijd ben ik al werkzaam binnen de zorgsector en de laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van zorgverzekeringen. Het is een verzekering die constant in beweging is en daardoor ook nooit saai. Elke dag is anders en houdt mij scherp. Het altijd up to date zijn, flexibel kunnen schakelen en goed luisteren naar wat er nodig is voor de ander om goed geholpen te worden, vraagt een bepaalde nauwkeurigheid van je. Ik houd enorm van deze uitdaging en de bijkomende diversiteit die er van mij nodig is.”

De zorgperiode: een leuke uitdaging

“De zorgperiode vind ik altijd een leuke tijd, waarin je veel diverse zaken en vragen op je af krijgt. Het gaat van de portefeuille overvoeren van een adviseur tot aan een relatie met zijn zorgverzekering te ondersteunen.”

“Het goed adviseren is een uitdaging waarin ik al mijn kennis en ervaringen kan toepassen. Het gaat niet enkel om wat er wordt gewenst, maar ook de mens die je aan de telefoon krijgt. Zijn of haar persoonlijke emoties zijn ook een onderdeel van jouw advies. Als je hier de tijd voor neemt, dan leer je goed te luisteren naar de wens en hoe je de ander het beste kunt helpen. De juiste zorg bij de vraag, dat is waar ik elke dag weer voor ga!”